fredag 12 februari 2016

Vecka 5 och 6

Det blir inte alltid som man har tänkt sig....jag trodde att jag förra veckan hade tryckt på publicera knappen men tydligen var det inte så :( 
Så denna vecka får det bli bilder från både vecka 5 och 6 :)

Under vecka 5 arbetade vi mycket med grupparbeten i både SO och NO. 
Vi har gjort en liten satsning i att kunna samarbeta och arbeta i grupp, vilket har gett goda resultat :) Alla har verkligen tänkt på hur man gör för att hitta ett bra sätt att komma överens och hur man hjälps åt i gruppen!













Vi har möblerat om i klassrummet! 

På idrotten lekte vi "byt rockring" inte så lätt att komma ihåg i vilken rockring man hade varit i och inte. Man fick nämligen inte stå i samma rockring fler gånger!


På bilden denna vecka hade vi konst på datorn. Alla fick ladda hem ett ritprogram där de sedan fick skapa en bild efter egen fantasi. Det blev en väldigt lyckad uppgift som uppskattades av många.



Ett besök på biblioteket har vi hunnit med denna vecka. Denna gång fick vi gå på rundvandring och veta varför vi har ett bibliotek och hur vi gör när vi vill låna böcker, tidningar, filmer, ljudböcker osv. Nästa gång vi kommer dit får vi låna böcker!



Just nu leker både killar/tjejer med varandra på rasterna :)

Hinderbana som eleverna själva fick bygga ihop!

I torsdags hade vi besök av girafferna! Alla fick plats och det var fascinerade att se och höra hur duktiga eleverna är på att ge varandra arbetsro fast vi var 40 personer i samma rum :)




Veckan avslutas med en storsamling om Alla hjärtans dag!



Ha en skön helg!

// Linda





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar